Du er sej.

At beslutte sig for iværksætteri er første vigtige trin for at gå selvstændighedsvejen. En lang og til tider, hård vej, vi mener at platformen vil kunne hjælpe dig frem mod din ide ved at spare med andre som står i samme situation. Måske har du allerede en idé? måske har du allerede en forretningsplan, men hvad nu? hvor finder du partnere eller andre folk som måske kan give dig en hjælpende hånd? - det kan du her.

Igennem en tid, siden 23. marts 2020 (Hej Corona), har vi udviklet på en platform hvor folk kan finde og hjælpe hinanden. Enten med at finde arbejde, give hinanden tips og tricks igennem anbefalinger, links eller direkte opgaver.

Hvis du synes det er svært at finde arbejde, eller at vide hvor du eventuelt skal søge hen, så vil du kunne finde hjælp på platformen. Det er vigtigt du finde de rette værktøjer for at holde dig selv og dine skills ved lige, du kan dokumentere din gøren og laden på eksterne sociale profiler her på platformen, så andre nemt og hurtigt kan give dig input til hvad dit næste trin eventuelt kunne være.

Det er vigtigt for os at du føler dig tryg og hjemme. Vi har udviklet et website som er hostet i Danmark, i trygge rammer vi kender. Det er hverken nødvendigt at vise andre dit navn eller et profilbillede, vi synes det er ligegyldigt, det handler mere om -hvad- du vil, og -hvordan- du kommer dertil. Opret et ID og prøv vores 'micro communities' ud. Du skal være hjertelig velkommen.


Med venlig hilsen, MePlatformen