Tillykke! Du er ledig.

Ledig for muligheder - hvilket vi synes er ret godt! Se det som en god ting.

Igennem en tid, siden 23. marts 2020 (Hej Corona), har vi udviklet på en platform hvor folk kan finde og hjælpe hinanden. Enten med at finde arbejde, give hinanden tips og tricks igennem anbefalinger, links eller direkte opgaver.

Hvis du synes det er svært at finde arbejde, eller at vide hvor du eventuelt skal søge hen, så vil du kunne finde hjælp på platformen. Det er vigtigt du finde de rette værktøjer for at holde dig selv og dine skills ved lige, du kan dokumentere din gøren og laden på eksterne sociale profiler her på platformen, så andre nemt og hurtigt kan give dig input til hvad dit næste trin eventuelt kunne være.

Det er vigtigt for os at du føler dig tryg og hjemme. Vi har udviklet et website som er hostet i Danmark, i trygge rammer vi kender. Det er hverken nødvendigt at vise andre dit navn eller et profilbillede, vi synes det er ligegyldigt, det handler mere om -hvad- du vil, og -hvordan- du kommer dertil. Opret et ID og prøv vores 'micro communities' ud. Du skal være hjertelig velkommen.


Med venlig hilsen, MePlatformen