Velkommen til IDMe

En portal hvor ledige, nyuddannede eller iværksættere kan finde, hjælpe og støtte hinanden.


Aktiviteter
100458575
Har registreret sig i [UX] gruppen.
100408060
Har aktiveret værktøjet [Market].
100408060
Har aktiveret værktøjet [Sales].
100509085
Har aktiveret værktøjet [Code].
100509085
Har deaktiveret værktøjet [Code].
100509085
Har aktiveret værktøjet [Sales].
Live
Få en konto ved at vælge et ID
Mød mig
100854080


Serverstatus

Nyheder og aktiviteter.

Navneændring; Først har vi skiftet Skyer ud med Grupper og Moduler er blevet til Fællesskaber. Det er vigtigt tingene bliver nemt at forstå, og dette er et skridt i den retning ud fra den feedback vi har modtaget. Gruppe opdateringer - Events i kalenderen er nu delt imellem dem i samme gruppe. - En gruppe kan have tilknyttet et handlingsforløb til hele gruppen. - En startdato og slutdato kan sættes for handlingsforløbet. - For hvert handlingsforløb kan vælges hvilke fællesskaber der skal bruges. - En personlig beskrivelse kan laves for hver bruger til hver gruppe de er medlem i. - Gruppe invitationsbesked kan bestemmes af admin. Socials opdateringer - Admin kan nu vælge hvilke socials det skal være muligt at tilføje alt efter fællesskab (på gruppe niveau). - Der er selvfølgelig nogle 'standarder' per fællesskab som MePlatformen anbefaler. Profil opdateringer - Du kan nu se nogle faneblade under din hovedprofil, hvor du nemmere kan tilgå: anbefalinger, erfaring, mål, socials, handlinger, aktiviteter. (Det er meningen at disse faneblade også skal vises til andre, så de hurtigt kan danne sig et overblik). Der er også introduceret rettelser af profil, samt jobstatus, profession, erfaring, uddannelse, branche og mål som vises på profilsiden.

Med rigtig mange forskellige mindre justeringer, kan vi nu sige velkommen til vores første test for brugere. Jeg deltager i øjeblikket i en Iværksætter gruppe, hvor jeg har fået mulighed for at invitere de seje hjerner ind på MePlatformen. For det første vil jeg sige mange tak for at i vil afprøve Platformen.

* 02-09 * Tilrettet signup så fejlbeskeder bliver vist hvis fejl sker til Auth0. * 02-09 * Klient validering tilføjet til inputfelterne i signup.

 • 15

  Oprettede brugere
 • 0

  Oprettede brugere i dag
 • 95

  Aktiviteter
 • 0

  Aktiviteter i dag
MePlatform Live Stats